Kaikki tapahtumat

BURLESKIN ABC - Mindy M Magnolian Burleskityöpaja

29.4.2023

Burleski-workshopissa pidetään hauskaa rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä harjoitellen Burleskin klassista liikeilmaisua mm. Shimmy, shake, bump & grind ja liikkumista tilassa mm jazz-tanssi askeleella.

Burleskin perusasian, peittämisen ja paljastamisen hallittua tarkkaa tekemistä harjoitellaan kabareekäsineillä.

Työpajassa ei riisuunnuta.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta burleskista, tanssista tai esitystaiteista. Perinteisiin vakioituihin askelsarjoihin perustuvia tanssitaitoja ei tarvita, työpajassa liikkuminen perustuu kehon luonnolliseen liikeilmaisuun. Jo aikaisemmin burleskia tai burleskitanssia harrastavat ovat aivan yhtä tervetulleita kuin untuvikot ja ensikertalaisetkin!

Työpaja sopii kaikille 18-vuotta täyttäneille ilman yläikärajaa. Työpaja on tarkoitettu kaiken sukupuolisille ja ohjaus tapahtuu sukupuolineutraalisti.

Kehon fyysisiä rajoitteita huomioidaan ja voit soveltaa tekemistäsi omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Pukeudu vaatteisiin, joissa on mukava olla ja liikkua. Jalkineiksi käyvät kevyet jumppa tai tanssitossut, voit olla myös sukkasillasi. Urheilujalkineita emme käytä.

Osallistujille lähetään tarkempia ohjeita mukaan otettavista tarvikkeista ilmoittautumisajan päätyttyä.

* * *

Mindy M Magnolia on harjoittanut Burleskia vuodesta 2012. Burleski kursseja ja työpajoja Mindy on ohjannut ympäri Suomen vuodesta 2014. Hänellä on yli 30-vuoden tausta niin klassisen draaman kuin erilaisen soveltavan esitystaiteen parissa sekä esiintyjänä että teatteri-ilmaisun ohjaajana.

Työpajan kesto 2h

AIKA: 29.4.2023 klo 12-14

PAIKKA: Uimahalli-Urheilutalon peilisali, Kirkkokatu 15, Seinäjoki

HINTA: 35€ / Yhdistyksen jäsenet 30€

Sitova ilmoittautuminen:

burleskia@ihanaaelamaa.fi

18.4 mennessä

Ryhmän maksimikoko 16 hlö

K18

Huom!

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli estyt pääsemästä paikalle, voit myydä paikan ystävälle. Rahapalautus ainoastaan terveydenhoitajan todistuksella.