Kaikki tapahtumat

Femme & Fierce työpaja

19.2.2023

Femmeys, naiselliseksi mielletty, naistapaisuus, tyttöys - mitä mielikuvia nämä käsitteet herättävät? Miten koemme feminiinisen itsessämme?

Työpajassa pohditaan feminiinisen merkitystä burleskin ja esiintymisen näkökulmasta. Työpajan tarkoitus on herätellä pohtimaan, miten naisellisuutta ja naistapaisuutta luetaan yhteiskunnassa, ja miksi sen esiin tuominen on punk -henkeä ja voimavara.

Työpajassa tutustutaan feminiinisyyteen omassa kehossa ja liikekielessä, etsitään itselle sopivia tapoja tuoda sitä esiin, ja harjoitellaan hieman korkotanssin alkeita. Työpajan aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden tarkoitus on löytää itsevarmuutta ja liikkeen iloa oman kehon ja femme-energian kautta.

Työpaja on tarkoitettu kaikille, joita feminiininen liikekieli, luonteva liikkuminen koroilla ja itsevarmuuden ja kehonhallinnan lisääminen kiinnostavat. Työpajassa opetellaan lyhyt alkeistason koreografia, joten aiempaa tanssikokemusta ei tarvita.


STELLA POLAIRE on tamperelainen burleskiesiintyjä, juontaja, tapahtumatuottaja, kouluttaja, queer-aktivisti, intersektionaalinen feministi ja kulttuurialan moniottelija.

Työpajan kesto on 90 minuuttia.

AIKA: 19.2.2023 klo 12-13.30

PAIKKA: Seinäjoen lukion peilisali, Kirkkokatu 16, Seinäjoki

HINTA:

Etuoikeutetun hinta: 35 €

Vähemmän etuoikeutetun hinta: 25 €

Yhdistyksen jäsenet: 30 €

Sitova ilmoittautuminen:

burleskia@ihanaaelamaa.fi

Paikkoja rajallinen määrä.

K 18