Kaikki tapahtumat

Syksyn 2022 työpajat!

11.9.2022

Ihanaa Elämää Burleski ylpeänä tarjoilee:


After the Hard Days Night


TYÖPAJAT


Syksyn burleskityöpajat 11.9.2022


Paikka: Fysio2000 Pulssi, Välkkilänkatu 7, Seinäjoki


Jäsenetu FYSIO 2000 Pulssi Seinäjoen asiakkaille! Ihanaa Elämää ry järjestämät Burleskityöpajat Välkkilänkadulla etuhintaan!


Lisäksi KAIKKI työpajoihin osallistuvat pääsevät tutustumaan Fysio 2000 Pulssin upeaan isoon kuntosaliin. Myös sauna ja suihkut ovat käytössä!


Burleskin alkeispaja- Sensuelli keho

11.9 klo 11.30-12.30


Hinta 26€/ Fysio2000 Pulssin ja Ihanaa Elämää ry:n jäsenet 23€


Molempien työpajojen yhteishinta: 55€/ Fysio2000 Pulssin ja Ihanaa Elämää ry:n jäsenet 50€


Pajailemaan voit tulla vaikka kahdella vasemmalla jalalla ja omilla rytmeilläsi. Et siis tarvitse aiempaa tanssi-, teatteri tai liikuntataustaa. Toki voit osallistua pajailemaan vaikka sinulla olisi osaamistaustaa entuudestaan. Pääasia on, että tulet rehellisesti omana itsenäsi!


Burleskin jatkopaja- Dynaamista nautintoa

11.9 klo 12.45-14.15


Hinta: 31€/ Fysio2000 Pulssin ja Ihanaa Elämää ry:n jäsenet 28€


Jatkopaja on suunnattu ensisijaisesti burleskitaiteen harrastajille tai harrastuksesta haaveileville, esiintyville yksilöille tai esiintymislavoista haaveileville artistin aluille. Pajassa tutkaillaan lempeästi burleskitaidetta itseilmaisun kanavana jossa kehollisuus puhuu sanojen sijaan. Harjoitellaan tanssillisuuden dynamiikkaa; kehollisen sanomasi intensiteettiä ja intentiota burleskipohjaisen tanssin sarjoihin ja saloihin. Ajan sallimissa puitteissa snorklaamme myös aiheeseen: dialogi yleisön kanssa, ja teemme helppojen harjoitteiden kautta tätä dialogia tutummaksi. Hyvinä apuvälineinä joissakin harjoituksissa käytetään hansikkaita.


  • Työpajat ovat orgaanisesti yhteydessä toisiinsa joten voit rohkeasti osallistua molempaan vaikka tämä olisi sinun ensimmäinen askel burleskin pyörteisiin.
  • Työpajoissa ei riisuta muuta kuin harjoitteluhanskat. Tunnilta saat lainaan hanskat mikäli sinulla ei ole omia.
  • Tunnille voit tulla paljain jaloin, koroissa tai ilman: tanssikengät jotka soveltuvat sisäkäyttöön (säämiskäpohja suositus). Jos et ole tottunut tanssimaan korkokengissä, niin suosittelen osallistumaan paljain jaloin tai tanssitossuilla.


Ihanuuttasi ihmetellen otan sinut ilolla vastaan, tervetuoa ! ❤Divina Moonlight on Tamperelaistunut monitaiteen tekijä.


Hän on toiminut vuodesta 2006 lähtien yrittäjänä esittävän taiteen ja hyvinvoinnin kentällä Oulussa.


Opettajan työt hän aloitti vuonna 2000 ja se onkin hänelle kutsumustyötä. Opettajuuden ohella hän on koreografioinut, esiintynyt, ohjannut ja tuottanut pieniä ja suurempia teoskokonaisuuksia tanssin, teatterin ja musiikin eri kombinaatioilla.


Burleskitaiteilijana hän debytoi kahdella teoksellaan 2018.


IG Divina Moonlight

FB Loved by Divina

FB Amanecerá